Enostavno do arhiva izdanih računov

i-Računi® z novo storitvijo izpisa arhiva izdanih računov in povezane dokumentacije.

Datum 15.9.2015

Organizacije še vedno hranijo papirne arhive izdanih računov, kljub temu, da nekaterim partnerjem že pošiljajo elektronske račune. Genis je podjetjem in javnim ustanovam, ki želijo urediti brezpapirno poslovanje tudi pri prodaji, poenostavil pripravo in vodenje elektronskih izdanih računov. Z novo različico spletne storitve i-Računi (www.i-racuni.si) je namreč ponudil izdelavo izpisa elektronskega arhiva računov, izdanih prek storitve i-Računi. Arhiv obsega celotno dokumentacijo in poleg računov, vključuje še vse pripete datoteke in reference.

Nova različica prinaša še druge pridobitve. Uporabniki si lahko delovanje i-Računov še bolj prilagodijo z dodatnimi zmožnostmi za nastavitve izpisa računov, dobropisov in bremepisov. Ob tem so v Genisu prilagodili XML format izdanega e-računa posebnostim poslovanja Simobila, s čimer so postali privlačna rešitev za dobavitelje tega telekomunikacijskega operaterja.

Kako do arhiva

Izpis arhiva poteka sila preprosto. Uporabnik ga naroči z enim klikom. Ko je arhiv pripravljen, si ga lahko v svoj računalnik prenese bodisi prek spletne povezave iz e-poštnega obvestila bodisi neposredno iz storitve i-Računi. Na računalniku je arhiv shranjen v stisnjeni datoteki, v kateri se nahajajo dokumentne mape, označene z ustreznimi številkami računov. Arhiv lahko podjetje po zaključku poslovnega leta enostavno prenese v storitev dolgoročne varne hrambe ali ga hrani v svojem sistemu.



Nazaj